Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-WiFi-21CFR-TP+G Brezžični datalogger s Thermistor Glycol son (ELWCFRTP+G)

  • EL-WiFi-21CFR-TP+G Brezžični datalogger s Thermistor Glycol son
323,26 €
Cena brez DDV: 264,97 € (DDV: 22,00 %)

Novo  

Idelana rešitev za spremljanje temperature cepiv. Sonda je potopljena v stekleničko glikola, ki spremja dejansko temperaturo in samo stanje v hladilniku, ki se hitro spremeni v primeru, da se hladilnik odpira. Priloženo kalibracijsko poročilo po ISO 17025.

EL-WiFi-21CFR-TP+G senzor meri temperaturo v steklenički glikola. Podatki se prenašajo brezžično preko WiFi omrežja na osebni računalnik in si jih ogledate s priloženo brezplačno programsko opremo. Med konfiguracijo bo senzor poiskal obstoječo brezžično omrežje, medtem ko je fizično (USB) povezan z računalnikom. Nato se lahko postavi kamorkoli v dosegu WiFi omrežja. Če senzor začasno izgubi povezavo z WiFi omrežjem, bo merilnik meril naprej v obliki dataloggerja (največ 60 dni v 10 sekundnem časovnem vzorcu). Po ponovni vzpostavitvi WiFi omrežja bo merilnik podatke samodejno poslal na računalnik. Brezžični razpon senzorja se lahko poveča z uporabo WiFi podaljševalnikov. 

EL-WiFi-21CFR-TP+GC ima nizko porabe energije in pričakovano delovanje 1 leto. Prazno baterijo lahko napolnimo preko USB izhoda na računalniku ali 5V adapterja. 

Programska oprema omogoča nastavljanje frekvence beleženja, min in max vrednosti, alarmiranja, imenovanje merilnika in pregledovanje podatkov. Prenesene podatke je mogoče pregledovati v obliki grafa, tabele in izvoziti v Excel.

Merilnik je samostoječ ali pa ga namestimo v priloženi nosilec.

Količina

 

Osnovne lastnosti:

Datalogger temperature in vlage

Velik LCD prikazovalnik

Wireless povezava na PC

Enostavna nastavitev merilnika z uporabo brezplačnega programa 

Pregled in analiziranje več senzorjev hkrati, pregled v grafu in shranjenih podatkov 

Območje merjenja -40 do +100°C, odvisno od tipa t-člena

802.11b združljiv

Spomin za 1.000.000 izmerkov

Beleženje tudi v primeru izgube WiFi povezave

Ohišje IP55 zaščita, sonad IP67

Polnilna baterija

Nastavitev zg. in sp. meje z indikatorjem alarma

Max in Min meritev

Indikator prazne baterije

Indikator  WiFi povezave

Temperaturna sonda, USB kabel in nosilec priložena

Measurement Range -40 to +125°C / -40 to +257°F Accuracy ±0.2°C / ±0.4°F Logging Rate User selectable between 10 seconds and 12 hours Battery Life 6 Months

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.