Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-USB-1-LCD datalogger + AKREDITIRANA KALIBRACIJA (ELUSB1LCDAK)

  • EL-USB-1-LCD datalogger + AKREDITIRANA KALIBRACIJA
202,91 €
Cena brez DDV: 166,32 € (DDV: 22,00 %)

MERILNIK IMA VKLJUČENO AKREDITIRANO KALIBRACIJO

Izmeri in shrani lahko do 16.378 temperaturnih meritev v območju med -35 in +80°C. Omogoča uporabniku enostavno in hitro nastavitev vzorčenja, začetka delovanja, prenašanja podatkov, shranjevanja... kar direktno prek vgrajenega USB vmesnika v USB izhod vašega računalnika. Programska oprema je prirejena za okolja Windows 2000, XP, Vista in 7. Podatke je možno pregledovati in tiskati v obliki grafa ter izvažati. Logger se napaja z litijevo baterijo, katera življenjska doba je ocenjena na 1 leto (25°C, frekvenca 1m), po izrabi pa jo je možno zamenjati brez strahu, da bi se podatki izgubili. Delovanje se odraža z utripanjem led utripalk na samem loggerju (zelena in/ali rdeča). Ohišje je robustno in zaščiteno proti tujkom ter vlagi z dodatno kapico do IP 67. Visok kontrastni LCD prikaže ternuetno temperaturo, na voljo pa je vpogled v minimum in maximu izmerjenih vrednosti.

PROGRAMSKA OPREMA

Uporabniku enostavna in prijazna namestitev ter uporaba za okolja Windows. Nastavitev frekvenčenja, kritičnih mej, prenos, shranjevanje, tiskanje in izvoz podatkov.

NASTAVITVE

Poimenovanje loggerja °C ali °F

Frekvenca (10s, 1m, 5m, 30m, 1h, 6h, 12h)

Spodnja in zgornja kritična meja

Zamik začetka delovanja dan in ura

Količina

 

  • Zaloga: 50
  • Kategorija: EL-USB

OSNOVNI PODATKI

-35 do +80°C

Natančnost 0,5

Točnost +/- 0,5°C

Vgrajen USB vmesnik

Nastavitev spodnje in zgornje kritične meje

LED indikator stanja

Zamenljiva litijeva baterija

IP 67 zaščita

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.