Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-USB-3 USB datalogger napetosti (ELUSB3)

  • EL-USB-3   USB datalogger napetosti
  • EL-USB-3   USB datalogger napetosti
106,36 €
Cena brez DDV: 87,18 € (DDV: 22,00 %)

Izmeri in shrani lahko do 32.510 meritev napetosti v območju 0 do 30V dc. Omogoča freknevco merjenja vsakih 30 minut in 1 mesec dni neprestanega delovanja. S pritiskom na gumb se logger odzove z utripom rdeče ali zelene LED utripalke. Uporabniku enostavno in hitro nastavitev, prenašanja podatkov, shranjevanja... kar direktno prek vgrajenega USB vmesnika v USB izhod vašega računalnika. Programska oprema je prirejena za okolja Windows 98, 2000, XP in Vista (32-bit). Podatke je možno pregledovati in tiskati v obliki grafa ter izvažati. Logger se napaja z litijevo gumb baterijo, katera življenjska doba je ocenjena na 1 leto, po izrabi pa jo je možno zamenjati brez strahu, da bi se podatki izgubili. Delovanje se odraža z utripanjem led utripalk na samem loggerju (zelena in/ali rdeča). Logger opremljen z dvema priklopoma z vijaki in s parom ščipalk.

Količina

 

OSNOVNI PODATKI

0 do 30V dc
Točnost 1%
Natančnost 50mV
Kontaktna izhoda
Vgrajen USB vmesnik
Nastavitev spodnje in zgornje kritične meje
LED indikator stanja
Zamenjljiva litijeva baterija
Frekvenca (10s, 1m, 5m, 30m, 1h, 6h, 12h)
Spodnja in zgornja kritična meja
Zamik začetka delovanja dan in ura

PROGRAMSKA OPREMA

Uporabniku enostavna in prijazna namestitev ter uporaba za okolja Windows 98, 2000, XP in Vista. Nastavitev frekvenčenja, kritičnih mej, prenos, shranjevanje, tiskanje in izvoz podatkov.

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.