Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-USB-RT Realnočasovni USB merilnik temperature in vlage (ELUSBRT)

  • EL-USB-RT Realnočasovni USB merilnik temperature in vlage
  • EL-USB-RT Realnočasovni USB merilnik temperature in vlage
  • EL-USB-RT Realnočasovni USB merilnik temperature in vlage
98,67 €
Cena brez DDV: 80,88 € (DDV: 22,00 %)

Ko je merilnik priključen na USB vrata na računalniku z nameščeno programsko opremo, za operacijska sistema Windows XP ali Vista (le 32-bitna različica), EL-USB-RT meri in beleži temperaturo in relativno vlažnost od -20° do +70°C in od 0 do 100% RH.

Program prikazuje temperaturo, vlažnost in rosišče (temperatura, pri kateri vlaga v zraku, začne kondenzirati) v realnem času in podatke shrani v začasno datoteko, ki lahko shrani do 7 dni podatkov. Podatki se prepisuje od prvih podatkev naprej.

Programska oprema pa ponuja možnost, da uporabnik shrani podatke za stalno na trdi disk.

Temperaturo, relativno vlagno in rosišče lahko pregledujemo v obliki grafa, tabele in izvozimo v druge aplikacije.

NASTAVITVE

• ° C, ° F
• Visoki in nizki alarm za temperaturo in vlažnost
• Alarmiranje prek e-pošte, sms-a, monitor, zvočno
• Prikaz dejanskega stanja na namizju

 

 

Količina

 

OSNOVNI PODATKI

0 do 1000 ppm
Do 32.510 meritev
Vgrajen USB vmesnik
Nastavitev kritične meje
LED indikator stanja in opozorilni zvok
Zamenljiva litijeva baterija
Življenska doba senzorja 4 leta

PROGRAMSKA OPREMA

Uporabniku enostavna in prijazna namestitev ter uporaba za okolja Windows 98, 2000, XP in Vista. Nastavitev frekvenčenja, kritičnih mej, prenos, shranjevanje, tiskanje in izvoz podatkov.

OSNOVNI PODATKI · -20 do +70°C · 0 DO 100% RH · Prikaz točke rosišča · Vgrajen USB vmesnik · Nastavitev spodnje in zgornje kritične meje · Alarmiranje za temperaturo in RH% PROGRAMSKA OPREMA Preprosta za namestitev in uporabo, za Windows 2000, XP (Professional in Home Edition) in Vista. Zagotavlja okolje, v katerem si lahko uporabnik ogleda trenutno stanje temperature, vlažnosti in grafa bodisi trenutno podatkovno datoteko ali prej shranjene datoteke. Uporabnik lahko nastavi visoki in nizki alarmza T in RH% ter prejema obvestila prek e-maila, sms-a, obvestila prek monitorja ali zvočnega opozorila prek zvočnikov. Trenutno stanje je prikazano v okencu na namizju.
Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.