Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-USB-1 PRO USB Temperaturni datalogger (ELUSB1PRO)

  • EL-USB-1 PRO   USB Temperaturni datalogger
233,68 €
Cena brez DDV: 191,54 € (DDV: 22,00 %)

Izmeri in shrani lahko do 32.510 temperaturnih meritev v območju med -40 in +125°C. Merilnik je v ohišju iz nerjavečega jekla, odporen na udarce, korozijo in vlago. Omogoča uporabniku enostavno in hitro nastavitev vzorčenja, začetka delovanja, prenašanja podatkov, shranjevanja... kar direktno prek vgrajenega USB vmesnika v USB izhod vašega računalnika. Programska oprema je prirejena za okolja Windows. Podatke je možno pregledovati in tiskati v obliki grafa ter izvažati. Logger se napaja z visoko zmogljivo litijevo baterijo, katera življenjska doba je ocenjena do 3 let, po izrabi pa jo je možno zamenjati brez strahu, da bi se podatki izgubili.

PROGRAMSKA OPREMA

Uporabniku enostavna in prijazna namestitev ter uporaba za okolja Windows. Nastavitev frekvenčenja, kritičnih mej, prenos, shranjevanje, tiskanje in izvoz podatkov.

Količina

 

  • Zaloga: 111
  • Kategorija: EL-USB

OSNOVNI PODATKI

-40 do +125°C
Natančnost 0,1°C
Točnost +/- 0,2°C
Vgrajen USB vmesnik
Nastavitev spodnje in zgornje kritične meje
Zamenjljiva litijeva baterija
IP 67 zaščita
Nerjaveče jeklo (316)
°C ali °F
Frekvenca (10s, 1m, 5m, 30m, 1h, 6h, 12h)
Spodnja in zgornja kritična meja
Zamik začetka delovanja dan in ura

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.